Serialul lui Zelenski, Servant of the People, poate fi văzut pe Netflix

Comedia în care Zelenski joacă rolul președintelui Ucrainei – înainte să ajungă în funcție în viața reală – a devenit disponibilă pe Netflix.

Dacă înainte de războiul din Ucraina, Volodimir Zelenski era văzut în Europa și Statele Unite ale Americii drept președintele unei alte țări din Europa de Est, ex-sovietică, Putin i-a dat ocazia lui Zelenski să se afirme pe scena internațională. Și a reușit. Internetul vorbește constant despre calitățile liderului ucrainean, asemănându-l frecvent cu o altă figură politică care s-a remarcat în vreme de război: Winston Churchill.

Încă din prima zi a invaziei, dorința oamenilor de a vedea serialul ucrainean Servant of the People a crescut. Mai multe televiziuni și servicii de streaming s-au grăbit să cumpere drepturile de emisie, printre care se numără și Pro TV. (Serialul ar urma să fie difuzat pe platforma online Voyo.) Channel 4 din Marea Britanie și ANT 1 din Grecia sunt alte două posturi de televiziune care au dobândit drepturile de difuzare a showului.

Însă pentru cei care dețin un cont de Netflix și preferă platforma americană, serialul poate fi urmărit și acolo.

„Ați cerut [serialul] și s-a întors”, a scris Netflix pe Twitter.

În show, care a fost difuzat în Ucraina din 2015 până în 2019, Zelenski a jucat rolul unui profesor care devine în mod neașteptat președinte al Ucrainei după ce un videoclip cu el plângându-se de corupție a devenit viral. Producția serialului a fost oprită în 2019, când actorul a decis să candideze pentru funcția de președinte – pe care a și câștigat-o cu peste 70% din voturi.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri