Regina Marii Britanii caută om pentru conturile sale de social media. Ce salariu oferă monarhul britanic viitorului angajat

Monarhul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a publicat un anunț de angajare pentru o persoană care să se ocupe de conturile de social media ale sale.

Persoanele interesate să ocupe o poziție în staff-ul familiei regale vor trebui să se ocupe de publicare unor mesaje și poze pe conturile oficiale de pe Facebook și Instagram, precum și de păstrarea relației dintre Regina Elisabeta a II-a și fanii din întreaga lume, conform Digi24.ro.

În anunțul publicat pe LinkedIn se prezintă și salariul avantajos de care ar putea să se bucure candidatul selectat. Renumerația variază între 45.000 şi 50.000 de lire sterline, în funcție de anii de experiență și capacități. Casa Regală subliniază că există și un bonus: un prânz gratuit.

Casa de Windsor atrage atenția, totuși, că munca persoanei alese va fi văzută de milioane de oameni, fanii celui mai longeviv monarh din lume. „Munca ta va fi văzută de milioane de oameni”, se arată în anunț.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri