Prietenia dintre Putin și Trump se clatină. Cum comentează liderul de la Kremlin scandalul Hunter Biden

În timpul ultimei dezbateri prezidențiale, Trump a adus în discuție de mai multe scandalul Hunter Biden, fiul contracandidatului său. La un moment dat, președintele american chiar a afirmat că omologul său rus ar avea legătură cu presupusele fapte de corupție ale familiei Biden.

Vladimir Putin, pe de altă parte, neagă că ar avea vreo legătură cu fiul fostului vicepreședinte american. Însă răspunsurile date de liderul de la Kremlin sugerează că aparenta prietenie pe care o avea cu Trump e pe sfârșite, ba chiar că acesta ar fi deschis la dialog și în cazul în care democrații ar câștiga scrutinul de pe 3 noiembrie, conform Reuters.

Inclusiv timpul alocat negării vreunei legături a Rusiei cu familia Biden indică că Kremlinul este confortabil cu posibilitatea ca Joe Biden să fie următorul președinte de la Casa Albă.

Da, în Ucraina el (Hunter Biden) avea sau poate încă are o afacere, nu știu. Nu ne privește. Îi privește pe americani și ucraineni”, a spus Putin într-un interviu televizat.

Mai mult decât atât, liderul Rusiei chiar i-a luat la un moment dar apărararea lui Hunter Biden: „Dar, da, a avut cel puțin o companie, pe care a condus-o practic și, judecând din toate, a câștigat bani buni. Nu văd nimic criminal în legătură cu acest lucru, cel puțin noi nu știm nimic despre asta”.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri