Un oficial rus afirmă că susținătorii lui Navalnîi au amenințat-o

In this photo released by the Russian Foreign Ministry Press Service, Russian Foreign Ministry spokesperson Maria Zakharova gestures as she speaks during the briefing about foreign policy in Moscow, Russia, Thursday, Sept. 17, 2020. (Russian Foreign Ministry Press Service via AP)

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a afirmat pentru un canal de YouTube favorabil regimului de la Kremlin că a primit amenințări din partea susținătorilor lui Navalnîi după publicarea unor informații despre ea.

Într-o discuție cu canalul de YouTube Soloviev Live, citată de agenția de stat TASS, Zakharova a negat că informațiile făcute publice de apropiații opozantului Aleksei Navalnîi ar fi apropiate.

„Când a fost publicat materialul lui Navalnîi cu acuzații împotriva mea (le place să devină personale), nu aveau informații factuale. Bineînțeles, m-au citat greșit și au interpretat greșit totul”, a spus purtătorul de cuvânt al șefului diplomației ruse.

Aceasta continuă declarația, susținând că a primit numeroase amenințări „de la susținătorii lui Navalnîi, de la acei oameni care îl servesc cu fidelitate, îl cred”, fără însă a arăta vreo dovadă în acest sens.

Maria Zakharova face referire la dezvăluirile făcute de Aleksei Navalnîi în 2020. Atunci, principalul opozant al lui Vladimir Putin a afirmat că Zakharova a vorbit despre „sistemul de castă al societății” într-unul dintre interviurile sale, referindu-se la călătoriile internaționale.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri