Joe Biden își face campanie într-unul dintre cele mai populare jocuri, Animal Crossing

Contra-candidatul lui Dondald Trump, fostul vice-președinte Joe Biden, a ales o abordare neobișnuită pentru campania sa: plasarea unor pancarde electorale într-un joc popular, Animal Crossing: New Horizons.

Utilizatorilor li se vor afișa mai multe modele de pancarde electorale, unul cu logo-ul oficial al campaniei Biden-Harris, unul cu “Team Joe”, unul cu “Team Joe” și steagul LGBTQ, precum și o imagine cu ochelari tip aviator în roșu, alb și albastru, arată The Verge.

Accesarea imaginilor va putea fi posibila prin scanarea unui cod QR.

„Animal Crossing este o platformă dinamică, diversă și puternică, care reunește comunitățile din întreaga lume. Este o nouă oportunitate interesantă pentru campania noastră de a implica și conecta suporterii Biden-Harris pe măsură ce își construiesc și decorează insulele”, a afirmat Christian Tom, director al parteneriatelor digitale din campania lui Joe Biden.

Mai mult decât atât, acesta a specificat că nu e prima acțiune politică de acest fel. Tom a precizat că dorește ca, pe viitor, campania fostului vice-președinte din Animal Crossing să conțină “mai mult swag digital” și “instrumente de educare a alegătorilor”.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri