Încă un jurnalist lasă presa pentru un primar din București

După ce Daniel Gorgonaru, care a condus redacția cotidianului Libertatea și pe cea a Adevărul, a lăsat presa pentru funcția de coordonator al echipei de comunicare a edilului Capitalei, un alt jurnalist a acceptat o poziție în echipa unui primar din București.

De această dată este vorba de Ionel Stoica, redactor-șef adjunct al Ziare.com. Acesta va coordona departamentul de presă al Primăriei Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, conform Paginademedia.

„A fost o perioadă profesională foarte bună pentru mine, în care am învățat enorm de multe lucruri noi și am avut toată libertatea posibilă ca jurnalist. Lucru rar în mass-media din România. Știu sigur că am fost incomod pentru mafioți. Mulțumesc mult pentru încredere, Ramona Ursu! Mult succes în continuare colegilor de la Ziare.com, încep revista presei cu voi. M-am alăturat echipei conduse de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, iar misiunea mea este de a coordona serviciul de presă al instituției. Este o nouă provocare pentru mine și o mare nenorocire pentru iubitorii de diamante!”, a scris acesta pe Facebook.

Stoica era singurul jurnalist rămas la Ziare.com din echipa veche, după ce întreaga echipă redacțională și-a dat demisia în iunie 2020, precum și cei din departamentele suport, tehnic și vânzări.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri