Google a premiat cele mai populare afaceri de pe Maps din domeniul HoReCa

Cele mai bine cotate hoteluri, restaurante și alte afaceri din HoReCa de pe Google Maps au fost premiate de compania Google, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului.

Au câștigat 31 de afaceri din cele opt regiuni ale României și patru domenii de activitate. Fiecare afacere premiată de Google a primit trofeul „Recenzia de Aur”, conform Paginademedia.

Lista afacerilor câștigătoare:

Totuși, Google a impus niște condiții pentru ca o afacere să fie luată în considerare. Participanții trebuiau să aibă datele actualizate la zi, printre care se numără și adresa, programul și numărul de telefon, pe platforma Google Compania Mea.

În plus, era necesar să aibă peste 100 de recenzii și un scor de peste 4,5 stele din 5.

Competiția a fost una strânsă, conform informațiilor puse la dispoziție de Google. În România se află peste 200.000 de afaceri verificate, din care o mie de restaurante cu mai mult de 100 de recenzii și peste 4,5 stele.

„Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienţilor mulţumiţi. Vom continua să acordăm anual această distincţie, pentru a evidenţia importanţa prezenţei online şi a susţine afacerile româneşti”, a declarat Dan Oros, Head of Marketing Google România.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri