Gafa unui post TV francez: anihilarea atacatorului din Strasbourg, pe o melodie de-a lui Bob Marley

Un post de televiziune francez a făcut o gafă monumentală la scurt timp de când atacatorul din Strasbourg a fost împușcat mortal.

Canalul BFMTV a difuzat cântecul ”I Shot the Sheriff”, al lui Bob Marley, pentru mai mult de 1 minut, în jurul orei locale 22:20 (21:20 GMT), conform Digi24.ro.

Vineri dimineață, postul TV și-a cerut scuze pentru ”incidentul grav” și a dezvăluit faptul că eroarea este de natură tehnică: „Joi seară, ediţia specială consacrată de BFMTV morţii presupusului autor al atentatului de la Strasbourg a fost perturbată la 22:21 de un fond muzical. Echipa tehnică responsabilă pentru sunet a recunoscut că se află la originea acestui incident grav şi invocă o «eroare de manipulare»”.

Scuzele BFMTV, parte a grupului media Altice, vin în contextul în care telespectatorii au inundat rețelele de socializare cu critici la adresa televiziunii.

Amintim faptul că Cherif Chekatt, cel care a omorât trei persoane și a rănit alte 13 la târgul de Crăciun din Strasbourg, a fost împușcat mortal joi seară.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri