Fostul șef de cabinet al lui Trump îi demască aprecierea față de Hitler

Într-un interviu pentru New York Times, fostul șef de cabinet din timpul administrației lui Donald Trump, John Kelly, a dezvăluit un fapt alarmant despre fostul președinte: este un fan al lui Adolf Hitler.

Kelly a susținut pentru publicație că Trump i-a spus: „Hitler a făcut unele lucruri bune”. Mai mult, Kellly, care este și cel mai longeviv șef de cabinet al lui Trump, a confirmat afirmațiile trecute potrivit cărora Trump l-a lăudat pe Hitler de mai multe ori, informează Axios.

„Cu siguranță fostul președinte este în zona extremei drepte, este cu siguranță un autoritar, admiră oamenii care sunt dictatori – a spus asta. Deci se încadrează cu siguranță în definiția generală a fascistului”, a declarat John Kelly.

Într-un alt interviu, de data aceasta cu The Atlantic, Kelly a fost întrebat despre un raport din cartea „The Divider”, în care se spune că Trump l-ar fi întrebat: „De ce nu poți fi ca generalii germani?”

Scena din carte continuă cu Kelly explicându-i lui Trump că generalii germani „au încercat să îl omoare” pe liderul de origine austriacă „de trei ori și aproape că au reușit”. Autorii relatează că Trump a insistat: „Nu, ei i-au fost total loiali”.

„Da, da, generalii lui Hitler”, a declarat Kelly pentru The Atlantic, când a fost întrebat despre această scenă.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Donald Trump, Steven Cheung, a declarat printr-un e-mail că Kelly „s-a făcut de râs total cu aceste povești dezmințite pe care le-a inventat”.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri