Category Mai noiPosted on 1 comentariu la Fotojurnalistul Octav Ganea, despre exploziile din Crevedia: „Am considerat că sunt în siguranță. Pe măsură ce alergam, simțeam cum intră căldura între rucsac și cămașă, pe piele”

Fotojurnalistul Octav Ganea, despre exploziile din Crevedia: „Am considerat că sunt în siguranță. Pe măsură ce alergam, simțeam cum intră căldura între rucsac și cămașă, pe piele”

Fotojurnalistul și coordonatorul agenției de fotografie de presă Inquam Photos a povestit pentru RFI cum s-au derulat evenimentele de la Crevedia, î…
Citește mai mult "Fotojurnalistul Octav Ganea, despre exploziile din Crevedia: „Am considerat că sunt în siguranță. Pe măsură ce alergam, simțeam cum intră căldura între rucsac și cămașă, pe piele”"
Category Mai noiPosted on 0 comentarii la Trei jurnaliști britanici, arestați pentru relatarea unui protest ecologist: „Mi-am arătat legitimația de presă și am fost încătușată”

Trei jurnaliști britanici, arestați pentru relatarea unui protest ecologist: „Mi-am arătat legitimația de presă și am fost încătușată”

Ce vă atrage, ca jurnalist, pentru documentarea protestelor din Marea Britanie? Arestarea, se pare. Cel puțin asta li s-a întâmplat celor trei jurnali…
Citește mai mult "Trei jurnaliști britanici, arestați pentru relatarea unui protest ecologist: „Mi-am arătat legitimația de presă și am fost încătușată”"
Category Mai noiPosted on 1 comentariu la Un fotojurnalist din Kashmir, laureat al Premiului Pulitzer, nu are voie să zboare în străinătate

Un fotojurnalist din Kashmir, laureat al Premiului Pulitzer, nu are voie să zboare în străinătate

Fotojurnalista Sanna Irshad Mattoo, care a câștigat premiul Pulitzer împreună cu alți trei membri ai agenției de presă Reuters pentru fotografiile lor despre criza COVID-19 din India, spune că autoritățile indiene i-au interzis să zboare în străinăta…
Citește mai mult "Un fotojurnalist din Kashmir, laureat al Premiului Pulitzer, nu are voie să zboare în străinătate"