Dana Budeanu, colaborare cu un site de știri. Va comenta scena politică din România

După ce colaborarea sa cu Pro TV s-a încheiat – din cauza unui scandal pornit chiar de ea -, Dana Budeanu reîncepe colaborarea cu presa din România. Astfel, persoana publică va face, în parteneriat cu un site de știri, un segment numit ”Verdict politic”.

Astfel, în fiecare zi, publicul va putea să afle părerile creatoarei de haine despre politică, pe Stiripesurse.ro. Anunțul a fost făcut chiar de Budeanu, pe pagina de Facebook a site-ului de știri, context în care a afirmat că face acest segment ”pentru public, nu pentru clasa politică, pe care nu dau doi bani”. 

Într-un video de peste jumătate de oră, vedeta a afirmat că a ajuns în atenția publică pentru că a ”susținut candidatul PSD la prezidențiale prin postări, caterinci”. Totuși, numele acesteia a fost implicat într-un scandal din care a făcut parte și Gabriela Firea. În decursul anului trecut, edilul Capitalei a distribuit o postare a Danei Budeanu, în care erau criticați cei care susțin inițiativa unui ONG pentru copiii cu cancer. Atunci a fost întreruptă și colaborarea designerului cu postul PRO TV. Emisiunea acesteia, ”Verdict”, s-a mutat pe YouTube.

Conform Playtech.ro, Budeanu se ocupă de vestimentația primarului Municipiului București, Gabriela Firea, dar și pe ”candidatul PSD la prezidențiale”, Viorica Dăncilă.

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri