Cel mai iubit român de la Hollywood

sursa: tomandlorenzo.com

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywoodul, este invitat de onoare la cea de-a doua ediţie a Festivalului Independent de Film American.

sursa: cinemablend.com

Evenimentul va avea loc la Bucureşti în perioada 27 aprilie- 3 mai, la Cinema Pro  și sala Studio Horia Bernea a Muzeului Țăranului Român.

Festivalul  se va deschide cu cel mai recent film în care a jucat  actorul Sebastian Stan,ʺI,Tonyaʺ. Lungmetrajul spune povestea patinatoarei Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, și a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Oscar, la Globurile de Aur și la premiile Bafta.

sursa: ssl-images-amazon.com

„Vă invit să vedeți ultimul meu film, I, Tonya … și pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai stați după film, dacă aveți chef, să mai vorbim puțin”, a declarat actorul pentru Cotidianul.ro.

sursa: s.iw.ro

Sebastian Stan s-a născut la Constanţa şi trăieşte în America de la 12 ani. Primul rol într-un film l-a primit la vârsta de 10 ani, în “71 fragments of a Chronology of Chance ʺ regizat de celebrul austriac Michael Haneke.

sursa: adevarul.ro

Până în prezent, actorul a jucat în peste 30 de filme americane îndrăgite, printre cele mai cunoscute fiind serialul  Gossip Girl, Captain America, Răzbunătorii: Războiul InfinituluiLebăda Neagră şi a fost împărţit scena cu mari actori ca Matt Damon, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Chris Evans, și nu numai.

Beatris Ionita:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri